29 maj 2014

#Flippkon14 - Info

Nu är det dags för lte mer information om #Flippkon14. Det var på tiden - eller hur! Mer om min tanke bakom #Flippkon14 kan du läsa i ett tidigare inlägg här.

Jag behöver få in din anmälan så fort som möjligt eftersom platserna är begränsade. Du anmäler dig här. Anmälningslänken finns också i fliken ovanför här på min blogg med rubriken #Flippkon14. Där finns även en del annan information som tex tips på boende och hur du tar dig till Vaxholm. Det är inte omöjligt att jag lägger in mer information under fliken nu när det närmar sig.

Vi kommer att vara på Vaxholms enda högstadieskola som heter Norrbergsskolan
Skolan ser ut så här:


Lite beroende på hur många som kommer (många som säger att de tänkt komma har inte anmält sig via länken) kan programmet variera, men i stort sett är det tänkt så här:

lördag 14 juni
10.00 Samling i Norrbergsskolans Aula för kortare startmingel
10.15 Välkommen!
10.30 Föredrag
12.00 Lunch
13.30 Föredrag
15.00 Diskussionsgrupper
16.00 Avslut

18.00 Samling för de som vill grilla (plats meddelas senare)

söndag 15 juni
10.00 Samling i Norrbergsskolan
10.15 Föredrag
12.00 Lunch
13.30 Diskussionsgrupper
15.00 Avslut 

Du behöver inte vara med båda dagarna om du inte har möjlighet till det. Kom hellre en dag än ingen alls. Pauser, utöver lunch, lägger vi in när vi behöver det. Det här är en grundplan att utgå ifrån. Vid behov kan vi ändra programmet, men ungefärliga tider är inte fel att ha från början. Kom ihåg att det är vi själva som äger konferensen och därför är du också en viktig del av den. Även om du inte tror att du kan bidra med något så är bara din närvaro ett viktigt bidrag. Dina tankar och din erfarenhet är just vad alla andra kommer att vilja veta mer om.

Det finns möjlighet att äta lunch antingen av de restauranger som finns i hamnen eller genom att du köper något att äta på Konsum eller ICA. Det finns många trevliga ställen att äta på vid vattnet och även möjligheter till bad.

Du tar dig till Vaxholm antingen med båt med hjälp av Waxholmsbolaget eller Cinderellabåtarna, med buss 670 (från Tekniska Högskolan i Stockholm) eller med bil. Från Stockholm tar resan ca 40 minuter med båt och buss. Bil går något snabbare. Under sommarmånaderna kan det vara svårt att hitta parkeringsplats i Vaxholm. Det brukar finnas möjlighet att parkera på Norrbergsskolans gård, men en helg i juni finns inga garantier för att det finns lediga platser. Alternativt parkerar du istället vid Blynäsviken. Avstånden är inte stora. Vaxön sträcker sig endast ca 3,3 km från väster till öster och ca 800 meter från norr till söder (där det är som längst).

Klicka på kartan för en större bild.

1. Norrbergsskolan
2. Hamn (hit anländer både bussar och båtar)
3. ICA
4. Parkering (Blynäsviken)

Varmt välkommen till Vaxholm och #Flippkon14!

0 kommentarer :

Skicka en kommentar